Sterke verhalen

Trainingsweekje Zwarte Woud

Op 8 juni 2016 vertrokken een 14-tal leden van de club naar Ballrechten Dottingen in het Zwarte Woud. Trainen in het middelgebergte om beslagen ten ijs te komen voor Mendig-Budel een maand later. Hoe het de groep aldaar vergaan is, tref je aan in onderstaand verslag.

 

Uitstapje Zwoegers 1 naar Colombotte in de Vogezen

Zwoegers 1 heeft ter voorbereiding op de “klassieker” Mendig-Budel van 19 juni tot en met 22 juni 2015 een trainingsstage gehouden in de Vogezen. De groep vond onderdak in Colombotte. De trainingsstage kreeg “Z(uitstapje Vogezen 2015″mee.  Peer de Plakker & Guido Bontempi hebben voor het nageslacht hun ervaringen van dit uitstapje vastgelegd in onderstaand verslag.

De Jean Nelissen Classic 2014

In mei organiseert DTC Driebergse Tourclub elk jaar de Jean Nelissen Classic. Een loodzware tocht met, afhankelijk van de gekozen afstand,  om en nabij de 3000 hoogtemeters. De ATB-groep reed die nagenoeg elk jaar en kwam steeds met lovende reacties terug. Een select gezelschap van Zwoegers 1 wilde daarom wel eens uit eigen ervaring weten of loftuitingen van de ATB-jongens wel op waarheid berustten. Wat hun bevindingen waren lees je in onderstaand verslag.