– Groote Heide Classic

Tour Wielerclub de Zwoegers organiseert jaarlijkse in december een ATB tocht. Dit jaar is dat op zondag 15 december met een geheel nieuwe route onder de naam  “De Groote Heide Classic.  Recreanten en ervaren fietsers  kunnen kiezen voor een tocht van respectievelijk 33, 47 of 59 kilometer. Het parcours is zeer gevarieerd. Een groot gedeelte bestaat uit single tracks en deels gravelpaden. De gehele route loopt door het prachtige natuurgebied van het Leender en Hamonterbos. Uiteraard is in de routes een rustpost opgenomen met warme soep, thee, sportdrank, bananen en peperkoek.

Bij de start en finish kunnen de deelnemers gebruik maken van een bewaakte fietsenstalling, is er een afspuitplaats beschikbaar en zijn aparte toiletten en douches voor de dames en heren deelnemers aanwezig. Ook op de controlepost staan toiletten.

En uiteraard kan na afloop in de kantine van de sporthal nog gezellig worden nagekaart.

 Alle routes zijn met duidelijke pijlen uitgezet. Op oversteekplaatsen met relatief druk autoverkeer staan verkeersregelaars.

Deelnemers kunnen starten tussen 8.30 en 10.00 bij sporthal De Zuiderpoort, Sportlaan 7 te Budel. Op de in- en uitvalswegen naar Budel is de route naar de sporthal met pijlen aangegeven. De inschrijving is in de kantine van het sportcomplex. Leden van de NTFU, VWB en KNWU kunnen snel inschrijven met Scan&GO. Jongeren onder de zestien jaar mogen gratis deelnemen. De deelnameprijs is €5, waarbij leden van de NTFU, KNWU en VWB €1,- korting krijgen. Op onze website tref je de algemene voorwaarden voor deelname en het privacybeleid  aan.

Meer informatie geeft Peter Vos, 0495-497676.

Laat ook zien dat je gaat via Facebook!


Volg ons!

Tourtochten NTFU