Rondje Cranendonck 06-12-2015

Rondje Cranendonck 06-12-2015

Categorie : ATB-tocht Nieuws

Onze ATB tocht van afgelopen zondag 6 december was weer een grandioos succes.
Met een deelnemersaantal van ruim 850 mannen en vrouwen, op een gelukkig mooie droge dag hadden de deelnemers en wij als Zwoegers er zin in. De tocht was de dag ervoor reeds uitgezet, en men had de keuze uit 30, 40 en 50 km.
Wat ons als Zwoegers bij de inschrijving opviel was dat er een groot aantal deelnemers voor de 40 en de 50 km kozen; echte bikkels dus. Op naar de tocht van volgend jaar. Ook dit jaar heeft Connie Sinteur weer in het veld gelegen om de prachtigste plaatjes te schieten, dus kijk vooral ook eens op haar site of je gekiekt bent.
www.conniesinteurfotografie.com

Fotobijdrage: Peter Vos.


1 reactie

Frans willems

17 december 2015 om 7:40 pm

Goedendag,

Tijdens de toertocht rondje Cranendonck is mijn vrouw van de fiets gereden door een inhaler. EHBO heeft mijnvrouw samen met de MTB er uit de bossen gehaald. Via de rustpost is mijn vrouw naar de sporthal gebracht.

Nu is het volgende het geval. Mijn vrouw zit nu met een gebroken enkel in het gips. Door toedoen van de MTB er. Wij zijn dus op zoek naar hem en willen hem aansprakelijk stellen voor de schade. Misschien kunnen jullie ons helpen.

Een terugkoppeling zou in ieder geval fijn zijn.

Frans Willems
Oostelbeers

Volg ons!

Tourtochten NTFU