Rondje Cranendonck: 12 dec 2010.

Rondje Cranendonck: 12 dec 2010.

Category : Nieuws

Tour WielerClub De Zwoegers heeft haar jaarlijkse ATB tocht  “Rondje Cranendonck”  weer op het programma staan.  Zondag kunnen ongetrainde recreanten en geroutineerde fietsers  van start gaan voor respectievelijk 30, 40 of 50 kilometer.  De organisatie heeft nieuwe gedeelten aan het parcours toegevoegd, zodat het voor de routiniers ook aantrekkelijk blijft. De route leidt om alle zes de kerkdorpen, Budel, Gastel, Soerendonck, Maarheeze, Budel-Dorplein en Budel-Schoot.  De gehele route is met duidelijke pijlen en houtkrullen uitgezet.  Tevens zijn alle oversteekplaatsen met verharde wegen beveiligd met daarvoor getrainde verkeer regelaars.  De start is tussen 8.30 en 10.00 bij sporthal De Zuiderpoort  Sportlaan 7  in Budel. Hier kan men aan de achterzijde van het sportcomplex inschrijven. Volg hiervoor de bewegwijzering. Tijdens de rit is er een rustpost ingericht.  Hier staan warme erwtensoep, thee,  Born sportdrank  en peperkoek klaar om de energievoorraad weer aan te vullen. Bij aankomst bij de Sporthal is er na afloop gelegenheid om te douchen,  en voor de fietsen af te spuiten. Tevens kan men hier nog gezellig de opgedane ervaringen uitwisselen onder genot van ‘n drankje. Voor jongeren onder de zestien is meefietsen gratis. Meer informatie geeft Peter Vos, 0495-497676.


Volg ons!